Recept: Pangasiusfilét met kaas, tomaat en ui

Ingredienten :
Pangasiusfilet
Tomaat
Ui
Knoflook
Pittige geraspte kaas
Witte wijn

Bereidingswijze :
Ontdooide filet droog deppen en in de ovenschaal doen. Tomaat en ui in kleine stukjes snijden en over de vis doen. Een scheuje witte wijn in de ovenschaal doen, en de geraspte kaas erover doen en dan voor 20 min. in de oven.

 

Recept: Vistandoori met wokgroente

Ingredienten :
ca. 350 g pangasiusfilet
300 g basmatirijst (pak a 400 g)
1 compleet kruidenpakket voor kip tandoori (475 g)
6 eetlepels olijfolie
1 beker Griekse yoghurt (150 g)
4 tomaten in blokjes
1 zak Hollandse wokgroente (400 g)

Bereidingswijze :
Stap 1 Dep de visfilets droog met keukenpapier en snijd ze in 4 gelijke stukken. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2 Meng de kruidenmix uit het pakket met 2 eetlepels olie en bestrijk de visfilets hiermee. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olie en bak de visfilets aan beide kanten 2-3 minuten. Neem ze uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Roer bij de bakolie 300 ml water en het zakje sausmix uit het pakket en breng het aan de kook. Roer de Griekse yoghurt en de tomatenblokjes erbij en laat de saus 3-4 minuten pruttelen.
Stap 3 Verhit in een wok de rest van de olie en roerbak de wokgroente 4-6 minuten. Leg de visfilets op de saus, dek de koekenpan af en warm ze nog even door.
Stap 4 Serveer de vis met rijst en wokgroente, schep de saus over de vis en strooi er wat peterselie uit het kruidenpakket over.