Tips voor de feestdagen

De feestdagen zijn altijd een periode van lekker eten. Heb je een feestje gepland? Komen je buren op de borrel? Of wil je eens niet uitgebreid koken maar genieten van verschillende kleine gerechtjes? Dan ben je vast op zoek naar lekkere en makkelijk te bereiden (borrel)hapjes.
Vaak zetten mensen de frituurpan aan, doen wat nootjes in een bakje en serveren een bord met kaas en worst. Altijd lekker en heel makkelijk, dat wel. Maar niet zo origineel en vaak zijn deze hapjes ook niet echt gezond. Denk bij een volgende gelegenheid ook eens aan vis als borrelhapje, want met vis kun je eindeloos veel originele en lekkere borrelhapjes bereiden. Natuurlijk mag er bij uitgebreid lekker eten geen vis ontbreken. Denk eens aan een voorgerecht met gerookte zalm of een hoofdgerecht met een mals stukje tonijn.

Tapas

Verras vrienden en familie met een heerlijk hapjes buffet gevuld met de mooie en makkelijke tapas van vishandel Zoer!
Klik op de foto voor meer info.

 

Vis-gourmetschotel

Plannen om te steengrillen of te gourmetten ? Vis is lekker snel klaar. Vandaar dat het bij uitstek geschikt is om mee te gourmetten en (steen)grillen. Snijd de visfilets in stukjes of plakjes, kruid ze naar smaak en bak ze gaar. En er is genoeg variatie mogelijk, met stevige vissoorten maar ook met schaal- en schelpdieren, denk bijvoorbeeld eens aan:
-gekookte mosselen
-garnalen
-schol
-zalm
-tong
-kabeljauw

Maar Vishandel Zoer kan ook complete schotels voor u samenstellen. Denk eens aan een vis-gourmetschotel. Verse vis is veel gezonder en zeer mager. Een aanrader !
Klik op de foto voor meer info.

 

Luxe visschotels

Wij hebben een breed assortiment aan visschotels. Dit komt omdat de klant zelf bepaald wat er op komt. Natuurlijk vindt u in onze winkel enkele voorbeelden maar uiteindelijk bepaald u wat er op komt, want er zijn altijd mensen die niet van garnalen houden of mosselen. Wij stellen dus in overleg met u de schotel samen. Eigenlijk vanzelfsprekend. Voor onze kerst salade hebben wij een salade gemaakt van verse zalm en kabeljauw. Lekker rijkelijk gevuld met hollandse garnalen en een romige cocktailsaus.
Klik op de foto voor meer info.

 

Sushi

Die toch al zo gezellige dagen maak je nu nog feestelijker met superverse en ambachtelijk bereide sushi en sashimi van Sushi Clinic. Waarom zou je zelf uren in de keuken gaan staan als het ook makkelijk kan? Bestel op tijd en geniet samen met vrienden en familie van de mooiste bites en lekkerste snacks.
Klik op de foto voor meer info.

 

Vis-cadeaubon

Vindt u het ook zo moeilijk een kado te kiezen voor een jarige ? Denk eens aan onze vis-cadeaubon. Te verkrijgen in het door u gewenste bedrag. Leuk, gezond en lekker !